Vučković bolji od Valentića u ultimat fajtu

- Ovu pobjedu nisam izvojevao slučajno. Valentić je poznat borac, dao sam sve od sebe i zato mi ovaj trijumf mnogo znači - rekao je stameni Novljanin, kojeg je splitska publika nagradila aplauzom
96 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.01.2011. 14:32h

Najbolji crnogorski borac u ultimat fajtu, Vladimir Vučković iz Herceg Novog, nedavno je u Splitu savladao hrvatskog takmičara Maria Valentića, u okviru velikog MFC spektakla.

Popularnom Vučku nije smetalo što je na vrućem gostujućem terenu za protivnika imao poznatog zagrebačkog borca, već je pravovremenim potezima, izvanrednim udarcima i uspješnim odbranama, primorao Valentića na poraz. Meč je održan u srednjoj kategoriji, trajao je tri runde po tri minuta, a Valentić je nekoliko puta, zbog krvarenja izazvanih jakim Vučkovićevim udarcima u glavu, morao da potraži pomoć ljekara.

Nakon dvije runde, sudije su odlučile da se održi i treća, kao odlučujuća i tu je do izražaja došla Vučkovićeva snaga i veća želja da pobijedi u ovom zaista izvanrednom duelu.

- Ovu pobjedu nisam izvojevao slučajno. Valentić je poznat borac, dao sam sve od sebe i zato mi ovaj trijumf mnogo znači - rekao je stameni Novljanin, kojeg je splitska publika nagradila aplauzom.

Bonus video: