Za muškarce moderna nešto kraća frizura

A volite da izgledate urednije, u trendu je strogo ošišana kosa, po ugledu na marince, uz koju je brada ili u potpunosti obrijana ili dužine od 1 do 2 dana
333 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 22.01.2011. 15:46h

Kad su pripadnici muškog pola u pitanju, u trendu je takozvana diskonekcija. To podrazumijeva kraću kosu iza - tj. na potiljku, dok je prednji dio kose duži. Sa ovakvom frizurom su poželjne duže šiške očešljane ili isfenirane sa strane.

Takođe, za malo opuštenije varijante i ukoliko vam to dozvoljava posao kojim se bavite, moderna je i duža kosa, pomalo razbarušena u kombinaciji s bradom ili brkovima koje u posljednje vrijeme promovišu poznati glumci poput Džoni Depa.

Ukoliko ipak volite da izgledate urednije, u trendu je strogo ošišana kosa, po ugledu na marince, uz koju je brada ili u potpunosti obrijana ili dužine od 1 do 2 dana.

Ni ove godine ne izlaze iz mode tarzanka i čiroki frizura, ali ne klasično ošišane kao ranije, već modifikovane i modernije. Ukoliko imate kovrdžavu i dužu kosu, ne morate odustajati od svoje frizure, jer je prirodna kosa uvijek aktuelna.

Bonus video: