U trendu su plavi nokti

Novi trendovi za 2011. godinu dolaze sa svih strana. Što se tiče sređivanja noktiju, imamo nekoliko zanimljivih novosti za vas.
132 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.01.2011. 09:36h

Novi trendovi za 2011. godinu dolaze sa svih strana. Što se tiče sređivanja noktiju, imamo nekoliko zanimljivih novosti za vas.

Poslušajte savjete i sa zadovoljstvom pogledajte svoje lijepe nokte.

1. Plavo zeleni svijet Modro, plavo, baby plavo, tirkizno i ostale nijanse plave boje su u trendu, naravno ako ih uskladite s outfitom. Zelena boja takođe caruje ovom godinom, zato se ne libite isprobati najšašavije, možda drečavije nijanse. Tamno zelena boja je lijepa i otmena, i prikladna za većinu prigoda. Iskušajte i nijansu između zelene, smeđe i sive – greige boju koja je svoju popularnost doživjela u 2010. godini, ali je još uvijek u trendu.

2. Metalik

Sjaj je u modi. Metalik nijanse raznih boja prikladne su za odvažan look u 2011. godini. Ako ipak želite u potpunosti koketirati s trendovima, odaberite metalik nijansu sive i zlatne. Nokti će vam se presijavati bolje od bilo kojeg nakita. Isprobajte!

3. Zauvijek crvena Trendovi na noktima rijetko mogu proći bez kraljice – crvene boje. Prikladna je za otmenu, trendi i retro priču. Godina ima dovoljno dana i događanja da isprobate razne nijanse crvene, sve redom prikladne i u trendu.

Bonus video: