Izađite, zabavite se, flertujte

Nakon raskida, sve djeluje obeshrabrujuće, ali makar probajte da ga prebolite, učinite ono što je do vas – izađite, zabavite se sa prijateljima, pa i flertujte, to za vas više nije "zabranjeno voće"
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.01.2011. 11:33h

Ostavio vas je, prošlo je izvjesno vrijeme, ali vi i dalje razmišljate o tome kako bi ipak bilo bolje da ste zajedno. Ipak, sve je u vašim rukama - probajte ono što je do vas i trgnite se. Evo nekoliko predloga kako da to i učinite.

Brišite uspomene

Možda je ritualno paljenje uzaludno, ali dajte sebi oduška i pobacajte njegove stvari koje su vam nepotrebne: slike, stvarčice, sitnice koje vas muče, bodu oči. Zato – sve u kutiju i u podrum ili, još bolje, u smeće. Oslobodite svoj prostor od njega i budite vi centar svojih misli!

Potražite prijatelje

U ovom trenutku, prijatelji su ono što vam treba. Zabavite se, potražite utjehu u toplim poznatim licima i riječima, biće vam bar malo bolje. Vremenom ćete se ponovo osjećati super.

Potražite novog ili makar malo flertujte

Ko kaže da se ne smije uskakati iz jedne veze u drugu? Ok, ne znači da treba odmah da zgrabite prvog koji naleti, ali, jednostavno, nemojte bježati od takve ideje. Flertujte – sad kad ste slobodni, to više nije zabranjeno slatko voće – već voćka u koju možete da zagrizete bez problema.

Jedan obični sastanak još nikom nije naškodio, pa i ako ispadne loš – imaćete čemu da se smijete, a na trenutak nećete misliti na onu ljudotinu koja vas je ostavila, već na nekog drugog, makar i prolaznog.

Bonus video: