Patolozi će utvrditi uzrok djevojkine smrti

Ana Đurđić je nestala 29. novembra, nešto nakon 17 sati, kada je porodici poslala SMS poruku da se više neće vratiti kući.
257 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2011. 21:30h

Beživotno tijelo Nikšićanke Ane Đurđić (25) pronađeno je oko 14 časova u kanalu Krupac, blizu auto-baze.

Djevojka je nestala još 29. novembra prošle godine, a njeno tijelo su pronašli rođaci, koji su je od tada tražili.

Rodbina djevojke, obavijestila je policiju, koja je po odobrenju istražnog sudije Višeg suda Radomira Ivanovića uradila uviđaj.

Tijelo je poslato na obdukciju u KC u Podgorici, gdje će patolozi utvrditi uzrok smrti.

Ana Đurđić je nestala 29. novembra, nešto nakon 17 sati, kada je porodici poslala SMS poruku da se više neće vratiti kući i da je torbu sa ličnim stvarima i novcem ostavila kod prijateljice, kojoj je rekla da će se brzo vratiti samo da u radnji završe popis.

Četiri dana nakon nestanka na obali Krupca pronađen je Anin kišobran i sveska, a i pored toga njena porodica je vjerovala da je živa, jer nije postojao nijedan razlog da sebi oduzme život. Djevojčina porodica je stalno ponavljala da je Ana nekoliko dana prije nestanka bila posebno srećna.

U potregu za djevojkom od kraja novembra uključeni su bili i ronioci Regionalnog centra iz Bijele i članovi spasilačkog kluba „Extreme“.

Djevojka, koja je imala roditelje i još tri mlađe sestre, radila je kao trgovac u privatnoj prodavnici “Krnovo” u Nikšiću i uskoro je trebalo da završi ruski jezik na Filozofskom fakultetu.

Bonus video: