Gong spasao Rumuna

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević slavio je sinoć na Zlatiboru i 22. pobjedu u profi ringu, pošto je jednoglasno savladao Rumuna Mugurela Sebea
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.01.2011. 22:41h

Crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević slavio je sinoć na Zlatiboru i 22. pobjedu u profi ringu, pošto je jednoglasno savladao Rumuna Mugurela Sebea. Meč u osam rundi supeveltera na tradicionalnoj reviji “Zlatibor boxing night”, Radošević je propustio da riješi prekidom u petoj rundi, ali je gong spasao Rumuna.

- Moram biti zadovoljan pobjedom, i podatkom da sam nepovrijeđen izašao iz ovog duela. Rumun je iskusan borac, rijetko je gubio prekidom i ostaje žal što u petoj rundi nijesam riješio meč. Sjajnu seriju udaraca okončao sam desnim krošeom, ali se Sebe vratio nakon brojanja i iskusno se sklonio do gonga. Ipak, atmosfera i navijanje je bilo odlično, a i pobjeda u osam rundi, što je bio moj uslov za ovaj meč. To donosi više poena na WBC listi. Obojica smo pokazali da smo spremni, pa je posljednja runda protekla u istom ritmu kao i početne - kazao je 26 - godišnji Radošević, koji je ostvario maksimalan učinak u profi ringu.

Devet godina stariji Rumun je doživio i 54. poraz, a u karijeri je slavio 15 puta. Prije deset godina je jednoglasno izgubio i od Milojka Pivljanina.

Bonus video: