Poslije filma - razvaljivanje

Iako je nekad bio poznat kao pravi boem, Džef Bridžis je u posljednje vrijeme malo prorijedio bančenje, ali kada završi film ne propušta opuštanje ”razvaljivanjem”.
142 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 14.01.2011. 17:06h

“Imam potpuno nezdravu naviku da se nagrađujem poštenim razvaljivanjem. Pošto završim snimanje dobrog filma u toku kojeg sam se opučio od posla i bio veoma disciplinovan, nagradim se teškim pijanstvom. Kažem sebi: \'Čovječe, sad slobodno radi što god želiš. Želiš piće? Samo naprijed!\', kazao je slavni glumac za The Hollywood Reporter.

On priznaje da je sa alkoholom vodio tešku borbu tokom života, ali da je naučio kako da ga kontroliše.

"Na sreću, savladao sam tu lekciju, iako povremeno moram da je ponovim. Znaš, uvijek je postojala veza između pića, trave, droga i sličnih stvari. To je dio mog života. Nisam jedan od anonimnih alkoholičara, niti dio bilo kakvog programa za liječenje, i dalje povremeno pijem\", dodao je on.

Na Bridžisove navike nije uticala ni činjenica da je njegova supruga Suzan Geston trijezna punih 15 godina.

“Bio sam zabrinut zbog njene odluke da ostavi alkohol jer ja nijesam htio da prestanem da pijem i povremeno zapalim, ali Suzan nije pokušavala da me prevaspitava već je odbacivanje poroka zadržala za sebe.

Posljednji film šezdesetjednogodišnjeg glumca, koji je prošle godine osvojio Oskara za ulogu pijanog kantri pjevača u filmu Crazy Heart, rimejk je vesterna True Grit.

Galerija

Bonus video: