Budite džentlmen, odlučni, intrigantni

Preporučuje se da u svakoj vezi budite iskreni i pouzdani, pokažite emocije i budite pomalo tajanstveni
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.01.2011. 14:10h

Već duže vrijeme razmišljate o njoj, ali ne znate kako da joj priđete i osvojite. Pročitajte pet savjeta, koji će vam pomoći da potpuno izgubi glavu za vama.

  • Budite na distanci

Ako ju je bivši momak zaista jako povrijedio, vjerovatno neće biti raspoložena da odmah uđe u novu vezu. Zato, budite na distanci, ali joj stavite do znanja da vam se sviđa. Ipak, nemojte dugo da čekate. Shvatićete kada je pravi trenutak za prvi potez ili je došlo vrijeme da se izgubite.

  • Ne dozvolite da vas trpa u isti koš s bivšim

Nisu svi muškarci isti, bar kada su veze u pitanju. Djevojka koja je izlazila sa nekim tipom koji nije baš prefinjen, uglavnom sve trpa u istu kategoriju – kretena! Da biste je razuvjerili, pokažite joj da niste kao njen bivši.

  • Budite džentlmen

Preporučuje se da u svakoj vezi budite iskreni i pouzdani, a to je posebno bitno ako ste počeli da se zabavljate s bivšom “opasnog” frajera. Ona mora da zna da uvijek može da računa na vas. Budite džentlmen!

  • Ne dozvolite da postanete njen rob

Imajte granicu. Ne skačite na baš svaki njen zahtjev. Ako ste takvi, neće vas poštovati. Počeće da vas tretira kao vlastitog roba, a ne momka. Kada vas, i ako vas ikada okrivi za greške bivšeg, odmah reagujte. Ne dozvolite joj da "njuška" po vašim stvarima ili da vas prati i cima, jer u svakom trenutku želi da zna šta radite.

  • Malo tajnovitosti, molim

Ipak postoje brojni razlozi zbog čega žene privlače “opasni” momci. Često ih biraju zbog nekih osobina koje žene vole kod muškaraca – spontanost, nezavisnost, tajnovitost i snagu. Ako posjedujete te osobine, a da se ujedno ne pretvorite u njenog bivšeg, postići ćete ravnotežu između intrigantnosti i sigurnosti za kojom čezne svaka žena.

Bonus video: