Samo iskustvo na strani Rumuna

Našem bokseru u supervelteru će meč na Zlatiboru biti 22. u profi ringu, u kojem je slavio u svim prethodnim borbama
61 pregleda 0 komentar(a)
Radošević, Foto: Zoran ĐURIĆ
Radošević, Foto: Zoran ĐURIĆ
Ažurirano: 13.01.2011. 18:12h

Na tradicionalnoj reviji “Zlatibor boxing night”, u pretposljednjoj borbi turnira koji počinje u 20 sati, crnogorski profesionalni bokser Predrag Radošević će ukrstiti rukavice sa Rumunom Mugurelom Sebeom. Našem bokseru u supervelteru će meč na Zlatiboru biti 22. u profi ringu, u kojem je slavio u svim prethodnim borbama.

- Ovaj meč je došao malo ranije od očekivanog, jer mi je plan bio da boksujem u Hamburgu početkom februara. I pripremao sam se tako, ali pošto je taj meč odložen prihvatio sam da boksujem na Zlatiboru protiv Sebea, koji je trebalo da mi bude rival u Njemačkoj. Prethodnih pet dana sam trenirao na Zlatiboru, zajedno sa bokserima sa prostora bivše Jugoslavije, sa kojima ću se u timu Bali - Balkanboksing, boriti protiv ekipe inostranih boksera. Ova revija je tradicionalno dobro ispraćena od menadžera, i ne treba zaboraviti da je najboljem srpskom bokseru Nenadu Borovčaninu bila odskočna daska za najveću scenu i glavnu uvodnu rolu u mečevima braće ukrajinskih šampiona Kličko - kazao je 26 - godišnji Podgoričanin, čiji je meč predviđen u šest rundi.

Njegov devet godina stariji rival, Sebe ima ogromno iskustvo, ali nezavidan skor od 13 pobjeda i čak 53 poraza u profi ringu. Uz to, nije nepoznanica crnogorskoj bokserskoj publici, pošto je prije deset godina jednoglasno poražen od Milojka Pivljanina.

Bonus video: