Maska od začina za vitalnost kože

Novi kozmetički hit tretman sa začinima vraća koži vitalnost i sjaj. Začini su posloženi tako da čiste toksine iz organizma, potiču cirkulaciju i opuštaju bolne mišiće tijela.
79 pregleda 0 komentar(a)
začini, Foto: Wikipedia
začini, Foto: Wikipedia
Ažurirano: 13.01.2011. 10:16h

Novi kozmetički hit tretman sa začinima vraća koži vitalnost i sjaj.

Prije svega ima snažni stimulirajući učinak na buđenje organizma. Začini su posloženi tako da čiste toksine iz organizma, potiču cirkulaciju i opuštaju bolne mišiće tijela.

Papreni piling i đumbir maska za tijelo

Wellness ritual započinje začinskim pilingom tijela koji u osnovi sadrži papar, koji ubrzava cirkulaciju i zagrijava tijelo. Nakon toga slijedi slijedi senzualna masaža orijentalnim uljima koji sadrže čisto ulje grožđanih sjemenki uz ekstrakte algi i cvijeta jasmina, objasnili su nam u jednom kozmetičkom salonu.

Nakon toga, tijelo se premaže đumbir termo maskom koja opušta ukočene mišiće, ubrzava cirkulaciju, stimulira cijeli organizam na izbacivanje nakupljenih toksina.

Ritual začinske njege završava se losionom koji sadrži bronzane čestice za potpuni sjaj kože.

Pomoću ovog vrlo originalnog hit-tretmana, koža će se potpuno revitalizirati.

To je jako bitno budući da zimi metabolizam sporije radi, lakše se skupi višak kilograma, kao i višak toksina zbog sporijeg protoka tjelesnih tečnosti.

Koža može disati

Ovaj najnoviji wellness užitak njemačke kozmetike Janssen dovoljno je ponoviti nekoliko puta kako bi koža ponovo zablistala. Inače, preporučuje se svima koji se osjećaju umorno i uspavano nakon duge zime, ili koji su pod stresom. Naime, preko kože izlučuje se veliki dio toksina iz organizma, a jako je važno da koža bude čista i da pore kroz koje koža diše budu otvorene. Odličan je izbor i kod premorenih mišića, kao i za čišćenje organizma

Bonus video: