Kako znati da li je baš on onaj pravi

Razmišljate o tome da li je vaš partner samo sjajan zabavljač ili je ipak neko s kim biste mogli da provedete ostatak života? Dok promišljate o tome, neka vam ovaj tekst bude pomoć za donošenje konačne odluke
220 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.01.2011. 12:19h

Jeste za mene, nije za mene, kako, zašto, da li da ostanem sa njim, vječita su pitanja za mnoge djevojke koje su već duže vrijeme u vezi. A onda, pomisao, da, divan je, pažljiv, zabavan i vaše prijateljice ga obožavaju. Da li je to, međutim, dovoljno? Kako znati da li je baš on muškarac vašeg života?

Na sajtu handbag.com navode nekoliko faktora koje bi trebalo da uzmete u obzir ako još niste sigurni da li je to to ili ćete nastaviti da tražite pravog.

● Ima smisla za humor

Dobar smisao za humor sigurno je jedna od boljih kvaliteta koje posjeduje muškarac. Šala će zbližiti par čak i u onim trenucima kada ne ide baš po planu. I potpuno je nevažno da li neko drugi misli o njegovom smislu za humor, sve dok vama izmamljuje osmijeh.

● Imate iste poglede na svijet

Ako vi želite da se skrasite i osnujete porodicu, a njemu je važnije da putuje i ne razmišlja uopšte o braku, onda se to svakako neće dobro završiti za vas. Kompromisi su dobri za vezu, ali kada je riječ o nekim jako značajnim stvarima, onda je najbolje razmisliti još jednom.

● Svjesni ste njegovih mana i ipak ga volite

Pogrešno je mišljenje da je onaj pravi savršen. On je muškarac vašeg života onda kada znate njegove mane, a vi ga volite i prihvatate takvog kakav jeste.

● On je vaša najveća podrška

Bilo da razmišljate o promjeni posla ili planirate putovanje s prijateljicama za vikend, iako se možda potpuno ne slaže s vama i vašim odlukama - ima razumijevanja i neće vam prigovarati, ni zabraniti. Biće tu da vam da savjet i da vam pomogne ako je to potrebno.

● Imate povjerenja jedno u drugo

Ako ste u prošlosti bili povrijeđeni, biće vam teško opet steći povjerenje u nekoga, ali to je važan dio svake veze. Vaš partner mora imati vaše povjerenje i poštovanje i obrnuto. Bez toga je teško održati zdravu vezu.

● Vaši u okruženju ga vole

Ne bi trebalo da vam je bitno šta drugi misle o njemu, ali je sjajno kada se sviđa vašoj porodici i prijateljima. Vaši roditelji i prijatelji vam žele najbolje i teško će prihvatiti da kraj vas bude bilo ko. Ako vaš partner ima i njih na svojoj strani, vjerovatno je onaj pravi.

● Srećni ste što se zajedno budite svakog dana

Dok se budite ujutru i okrećete u krevetu, shvatate da on leži pored vas i da nema mjesta na svijetu gdje bi radije bili tog trenutka. Srećni ste što ste zajedno i ne možete da zamislite bilo što drugačije.

● Prestali ste da primjećujete sve one zgodne frajere oko vas

Naravno, i dalje ćete neke druge muškarce smatrati privlačnima, ali nevjerovatno je koliko u manjoj mjeri primjećujete druge muškarce otkada ste pronašli srodnu dušu. Pokušajte da se prisjetite da li vam se to ikada prije dogodilo? Ako nemate takvo iskustvo, šanse da je taj muškarac pored vas onaj pravi - su velike.

Bonus video: