Zbog čega se žene upuštaju u vezu s oženjenima

Otkrijte iz kojih sve razloga slobodne žene biraju da se upuste u avanturu s oženjenim muškarcima
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.01.2011. 16:12h

Razna istraživanja su pokazala da su oženjeni muškarci privlačni slobodnim ženama. Razlog zašto je to tako, prema svim analizama, krije se u tome što je oženjen frajer svojevrsno “zabranjeno voće”, te da sigurno vrijedi čim ga je već neka druga žena “ugrabila”.

U svakom slučaju, nije riječ o samo fizičkoj privlačnosti, s obzirom na činjenicu da postoji velik broj privlačnih i slobodnih muškaraca.

Evo nekoliko razloga koje navode na sajtu associatedcontent.com.

Izazov

Postoje žene kojima je jako izazovno da rasture porodicu: prija im osjećaj da je muškarcu toliko stalo do njih da će ostaviti i ženu i djecu – samo zbog nje. O takvoj iskrivljenoj percepciji odnosa, te da li je riječ o nekoj staroj frustraciji, koju žele da nadomjeste na taj način, neka je druga tema.

Oženjeni su “muževniji”

Neke privlači to što nemaju obaveza u takvim odnosima, oženjeni imaju svoje kvalitete čim su već odabrani i slobodne žene jednostavno zanima o kakvim je kvalitetima riječ.

Kada se uporede sa samcima, oženjeni muškarci su više intimni

Činjenica das u braku, pojedinim ženama je dovoljan pokazatelj da su ti muškarci sposobni za ljubav, pažnju, intimnost, a to je sve dovoljno da ih i same požele.

Ona ne želi brak, samo seks

Za neke žene veza s oženjenim znači da će imati muškarca u malim količinama jer se on mora vratiti supruzi i djeci. Ti skriveni trenuci ono su što je uzbuđuje.

No, na kraju i ono što je najbitnije, najbolji savjet koji mogu dobiti slobodne žene bio bi - klonite se oženjenih muškaraca.

Bonus video: