Cetinje: Nađena marihuana, krivične prijave protiv troje

Oduzeta droga, kako navode iz policije, biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja, a tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci će se potom izjasniti o kvalifikaciji djela
167 pregleda 6 komentar(a)
Marihuana, droga, Foto: Shutterstock
Marihuana, droga, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.03.2018. 11:54h

Cetinjska policija pretresom automobila je pronašla marihuanu kod državljanina Srbije P.M. (36) sa privremenim boravkom u Budvi.

"Službenici OB Cetinje su, 24.03.2018 godine oko 23,35 časova, postupajući po operativnim saznanjima, u ulici Ivan Begovoj, zaustavili putničko motorno vozilo marke „Ford Fusion” kojim je upravljao P.M. (36), državljanin Republike Srbije, sa privremenim boravkom u Budvi. Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli zamotuljak sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", saopšteno je iz Uprave policije.

Oduzeta droga, kako navode iz policije, biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja, a tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorci će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela.

Takođe, policija je podnijela krivične prijave protiv tri bezbjednosno interesantne osobe.

S.T. (40), sumnjiči se da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, protiv Ž.M. (43) je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa, dok je F.R. (33) osumnjičen da je počinio krivično djelo prevara.

Bonus video: