5 savjeta za sve solere u 2011.

Ako ste u ovu godinu ušli sami i sanjate o vezi i idealnoj osobi koja će vas ispuniti, vrijeme je da stanete na loptu i dobro razmislite o vašim odlukama. Imajte u vidu samo jedno - soliranje uopšte ne mora biti loše
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2011. 19:04h

Budite pozitivni

Ovo je najvažnija novogodišnja odluka koja važi za slobodne, ali i za sve ostale. Bez obzira na to u kakvoj se situaciji nalazite pokušajte da budete optimistični. Osjećajte se dobro u svojoj koži, podsjetite se koliko ste zapravo kvalitetna osoba i konačno se riješite samosažaljenja. Pozitivne misli privlače i pozitivne situacije i djela.

Prošlost neka ostane prošlost

Ako vučete iz prošlosti ružne uspomene koje u vama bude još ružnija osjećanja vrijeme je da okrenete novu stranicu. Ponekad takve stvari pamtimo kako ih ne bismo ponovili u budućnosti, a nekad jednostavno ne znamo kako da ih ostavimo iza sebe.

Prevara, razočarenje u osobu u koju ste bili zaljubljeni, zaista je bolna, ali s obzirom da se to ne može promijeniti - prihvatite, naučite lekciju i krenite hrabro dalje.

Muškarac ne mora biti smisao vašeg života

Smisao vašeg života je u potpunosti u vašim rukama, pa je vrlo važno da stanete, razmislite i posložite prioritete.

Razmislite o tome šta vas pokreće, motiviše i šta vas čini srećnom osobom. Ne treba vam partner da se osjećate ispunjeno: putujte, družite se, flertujte, zabavljajte se! Uživajte u slobodi!

Ljubav će vas pronaći

Ljudi uživaju u tome da vole i budu voljeni, naravno. Ali, od silne želje da pronađemo pravu ljubav, često dobre prilike za to prođu neprimijećeno. Nemojte tražiti ljubav već dozvolite da ljubav pronađe vas.

Slobodne aktivnosti, putovanja i druga društvena događanja mogu da razvesele i ispune, ali, ono što je još važnije, u vaš život dovode nove ljude: rađaju se nova poznanstva i prijateljstva koja vrlo lako mogu da prerastu u nešto veće, nešto što se zove - ljubav.

Birajte i uživajte

Slobodni igrači zaista mogu iskoristiti tu situaciju kao prednost. Dozvolite sebi više udvarača, ne igrajte na sigurno već isprobajte razne mogućnosti. Ne uskačite odmah u dugu vezu već krenite polako i postepeno. Dajte sebi dovoljno vremena da upoznate osobu kako treba i tek onda odlučite kojim putem ćete da krenete.

Bonus video: