Maloljetnicu predozirali kokainom

Zbog sumnje da su djevojčici omogućili da konzumira kokain policija je posljednjeg dana 2010. uhapsila Podgoričane V.M. (18) i B.D. (38), protiv kojih je podnijeta krivična prijava sudiji Osnovnog suda u Podgorici
74 pregleda 0 komentar(a)
droga, Foto: Internet
droga, Foto: Internet
Ažurirano: 03.01.2011. 09:21h

Ljekari Kliničkog centra spasili su maloljetnu A.Š. iz Podgorice koja je u bolnicu dovezena u besvjesnom stanju, kada joj je pozlilo nakon što je konzumirala kokain. Kada je djevojčici bilo bolje, u slučaj se uključila policija koja je tražila ko je maloljetnici dao drogu kao i zbog čega joj je pozlilo.

Zbog sumnje da su djevojčici omogućili da konzumira kokain policija je posljednjeg dana 2010. uhapsila Podgoričane V.M. (18) i B.D. (38), protiv kojih je podnijeta krivična prijava sudiji Osnovnog suda u Podgorici. Tokom istrage policija je utvrdila da je djevojčici pozlilo 26. decembra u večernjim časovima, pala je u komu nakon čega je hitno prebačena u Klinički centar.“U razgovoru sa policijskim službenicima, u prisustvu njenog oca, djevojčica je, kada je njeno stanje stabilizovano, kazala da je prethodno drogu konzumirala sa V.M. i B.D.”, navodi se u saopštenju policije.

Djevojčica je ispričala da je i u prethodnih nekoliko mjeseci više puta konzumirala marihuanu sa V.M, a da su tu drogu koristili i dan prije nego je dovezena u bolnicu. Djevojčica je ispričala da je 25. decembra, osim što je koristila marihuanu, uzela i dozu kokaina.

“Sumnja se da je A.Š. istog dana, dakle 25. decembra, pozvao i B.D. koji je vozilom došao po nju u dijelu grada preko Morače. Odvezli su se do jednog ugostiteljskog objekta, u čijoj su se blizini zaustavili. B.D. je tada, kako se sumnja, izvadio bočicu u kojoj se nalazio kokain i ponudio djevojčici da ga konzumira, na šta je ona pristala.

Nakon toga B.D. je, sumnja se, izvadio i savio novčanicu od 100 eura pomoću koje su on i maloljetnica konzumirali kokain”, navodi policija u saopštenju.Dan nakon tog njoj je pozlilo, a ljekari su saopštili da je djevojčica doživjela šok zbog prevelike doze kokaina.

Bonus video: