U Nikšiću zapaljen kombi, vlasnik sumnja da je požar podmetnut

"Ovo je treći put za ove dvije godine da mi je neko namjerno oštetio vozilo – prvo su mi sipali kisjelinu, pa onda farbu, a sada i zapalili. Prije dvadesetak dana neko je u toku noći razbio prozor na kući", rekao je Janković
617 pregleda 4 komentar(a)
Stefan Janković, Foto: Svetlana Mandić
Stefan Janković, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 28.03.2018. 08:09h

U toku prethodne večeri došlo je do požara na vozilu kombi "reno trafik", vlasništvo Nikšićanina Stefana Jankovića.

Pričinjena je veća materijalna šteta.

"Sestra me probudila oko ponoći da mi kaže da gori kombi. Pozvali smo policiju, vatrogasce, u pomoć su pritekle i komšije i uspjeli smo da ugasimo požar da se ne bi proširio na druga auta koja su tu bila parkirana. Djeca od straha čitavu noć nijesu spavala“, kazao je Janković koji se prije dva dana vratio iz Njemačke.

On živi u Ulici "Put pored Gračanice", a automobil je bio parkiran ispred kuće.

"Ovo je treći put za ove dvije godine da mi je neko namjerno oštetio vozilo – prvo su mi sipali kisjelinu, pa onda farbu, a sada i zapalili. Prije dvadesetak dana neko je u toku noći razbio prozor na kući. Porodica i ja se ne osjećamo bezbjedno“, kazao je Janković i dodao da im dodatni problem pravi i to što je ulica neosvijetljena.

Uviđaj, nakon koga će se znati uzroci požara, obavili su pripadnici nikšićkog Centra bezbjednosti u prisustvu vještaka za požare.

Bonus video: