Podgorica: Maloljetnik uz prijetnju nožem oteo mobilni telefon?

"On je, kako se sumnja, 22.03.2018. godine oko 15.30 časova, u ulici 27. marta sa leđa prišao oštećenoj i udario je rukama kojom prilikom joj je ispao telefon iz ruke. On je, kako se sumnja, uz prijetnju nožem uzeo telefon i udaljio se u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz Uprave policije.
87 pregleda 1 komentar(a)
nož, napad nožem, Foto: Shutterstock.com
nož, napad nožem, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 26.03.2018. 10:44h

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv maloljetnog A.A. (14) iz Rožaja, zbog sumnje da je u podgoričkom naselju Zabjelo opljačkao ženu.

"Službenici CB Podgorica su, 22.03.2108. godine, državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krvičnu prijavu u redovnom postupku protiv A.A. (14) iz Rožaja, zbog postojana osnovane sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo na štetu S.Ž. On je, kako se sumnja, 22.03.2018. godine oko 15.30 časova, u ulici 27. marta sa leđa prišao oštećenoj i udario je rukama kojom prilikom joj je ispao telefon iz ruke. On je, kako se sumnja, uz prijetnju nožem uzeo telefon i udaljio se u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su policijski službenici, preduzimajući operativne mjere i radnje, identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo.

"A.A. je otuđeni telefon predao policijskim službenicima" , navodi se u saopštenju.

Bonus video: