Pažin osudio prijetnje upućene novinarki "Vijesti"

"Zatražio sam da Uprava policije posveti posebnu pažnju ovom slučaju i da se u najkraćem roku rasvijetle sve okolnosti ovog slučaja, kao i da se hitno napravi procjena bezbjednosti gospođe Jovanović i da joj se po potrebi obezbijedi ogovarajuća zaštita"
67 pregleda 3 komentar(a)
Godišnjica Vlade, Zoran Pažin, Foto: Savo Prelević
Godišnjica Vlade, Zoran Pažin, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.03.2018. 07:31h

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin najoštrije je osudio slučaj ugrožavanja sigurnosti novinarke "Vijesti" Jelene Jovanović.

"Najoštrije osuđujem slučaj nasilja protiv novinarke Jelene Jovanović i poručujem svim nasilnicima da će nadležni organi odlučno djelovati i oštro sankcionisati svaki oblik ugrožavanja sigurnosti predstavnika medija", kazao je Pažin.

On je pozdravio brzu i efikasnu reakciju policije i tužilaštva koja je rezultirala brzom identifikacijom i hapšenjem osumnjičenog, u zaštiti ličnog i profesionalnog integriteta Jovanović.

"Zatražio sam da Uprava policije posveti posebnu pažnju ovom slučaju i da se u najkraćem roku rasvijetle sve okolnosti ovog slučaja, kao i da se hitno napravi procjena bezbjednosti gospođe Jovanović i da joj se po potrebi obezbijedi ogovarajuća zaštita", saopštio je Pažin.

Bonus video: