Nikolas Kejdž traži poništenje braka četiri dana nakon vjenčanja

Slavni glumac se u Vegasu oženio šminkerkom Erikom Koike
5849 pregleda 1 komentar(a)
Nikolas Kejdž i Erika Koike, Foto: Deby/Backgrid
Nikolas Kejdž i Erika Koike, Foto: Deby/Backgrid

Filmska zvijezda Nikolas Kejdž rastao se od svoje četvrte žene svega četiri dana nakon što su se vjenčali, prenose američki mediji.

Navodno, holivudski glumac i njegova već bivša supruga, šminkerka Erika Koike, predali su službama vjenčani list u subotu, da bi četiri dana nakon toga Kejdž zatražio poništenje u sudu u Las Vegasu.

Kejdž, koji se sa Koike zabavljao od aprila, prema dokumentima suda, tražio je razvod ukoliko se poništenje braka ne odobri.

Prije ove vijesti, u medijima se pojavio i snimak na kojem se vidi Kejdž kako podnosi zahtjev za brak, a koji su mnogi opisali kao “veoma čudno ponašanje”.

Na njemu se vidi glumac dok priča sam sa sobom, nakon čega se dere na Koike govoreći da “neće to da uradi”.

Neimenovani svjedoci tvrde da je glumac vidno alkoholisan govorio: “Ona će mi uzeti sav novac” i “njen bivši je narkoman”, a da je Koike na njegovo ponašanje odgovarala smirujućim tonom i insistirajući da “ne traži od njega da to urade”.

Ovo je bio Kejdžov četvrti brak, a prvi put se vjenčao sa Patrisijom Arket1995. da bi se razveo 2001.

Kasnije je u jednom intervjuu priznala da je brak trajao samo devet mjeseci, a da su “šest godina glumili srećan par”.

Nakon raskida, Kejdž je započeo vezu sa Lizom Meri Prisli, pa su se vjenčali 2002, a zahtjev za razvod podnijeli su samo tri mjeseca nakon tajne ceremonije na Havajima.

Sa trećom suprugom, konobaricom Alis Kim, koju je oženio 2004, ima sina Kal-Ela, a prvo dijete Vestona dobio je sa djevojkom Kristinom Fulton.

Bonus video: