PLEJ-OF ZA ODBOJKAŠE

Budućnost i Jedinstvo treba da stave tačke na polufinalne serije

51 pregleda 0 komentar(a)
OK Budućnost - Bar volej, Foto: OSCG
OK Budućnost - Bar volej, Foto: OSCG
Ažurirano: 24.03.2018. 12:09h

Ako ne bude iznenađenja, a nakon maksimalnih pobjeda u prvim mečevima, Budućnost Capital Plaza danas (17 sati) u gostima protiv Bar voleja, a Jedinstvo Bemax sjutra (19.30) u Nikšiću protiv Volej stara trebalo bi da u drugim susretima završe posao oko plasmana u finale plej-ofa odbojkaša.

Posebno što ove sezone nijednom nijesu poraženi od pomenutih rivala.

“Ovo je za nas već četvrti meč koji ćemo odigrati u sedam dana, od čega čak tri puta sa današnjim protivnikom, kvalitetnom ekipom Bar voleja. Na prethodnom meču osjetila se prije svega emotivna ispražnjenost nakon finalnog turnira Kupa što je rezultiralo nešto slabijim otvaranjem meča. Ni na ovoj utakmici nismo mogli nastupiti kompletni zbog prehlade prvog libera Ivana Vlahovića, da bi u drugom setu imali peh da nam se povrijedi tehničar Boris Vlahović, kojeg je 15-godišnji Dubak na pravi način zamijenio i ostvarili smo maksimalan trijumf. Nas cilj je jasan, želimo već u subotu da dobrom igrom i novom pobjedom riješimo ovu polufinalnu seriju kako bi imali nedjelju dana da se na miru pripremimo za početak finala plej-ofa”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

''Ostaje žal što usljed povrede jednog od naših glavnih igrača, nismo bili u situaciji da iskoristimo šansu koja nam se pružila i povedemo u pobjedama u polufinalnoj seriji. U jednoj lošoj odbojkaškoj predstavi sa obje strane, mi nismo bili na nivou i poraz je bio neminovan. Ostaje nam da se spremimo za subotu i ako se stanje sa povredama popravi očekujem da ćemo seriju produžiti i vratiti je u Podgoricu'' , izjavio je prvi trener Bar voleja Ivan Dobrković.

Preporučujemo za Vas