Podgorica: Uz prijetnju nožem ukrao pazar iz marketa?

"Sumnja se da je S.Đ, 17.03.2018. godine oko 20,30 časova, počinio razbojništvo na način što je ušao u market, maskiran i držeći nož u ruci, nakon čega je, uz prijetnju nožem radnici, otvorio registar kasu i iz nje otuđio oko 200 eura pazara"
76 pregleda 1 komentar(a)
Razbojnik, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Razbojnik, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 22.03.2018. 11:58h

Podgorička policija uhapsila je sinoć S.Đ. (24) rođenog u Kraljevu, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je četiri dana ranije počinio razbojništvo u marketu "Tabacco S-Press", saopšteno je iz Uprave policije.

"Sumnja se da je S.Đ, 17.03.2018. godine oko 20,30 časova, počinio razbojništvo na način što je ušao u market, maskiran i držeći nož u ruci, nakon čega je, uz prijetnju nožem radnici, otvorio registar kasu i iz nje otuđio oko 200 eura pazara. S.Đ. se potom, sumnja se, udaljio sa lica mjesta i bacio dio garderobe koju je nosio prilikom izvršenja krivičnog djela dok je nož sakrio u blizini kuće u kojoj živi", stoji u saopštenju.

Iz policije su saopštili da je pronađen i nož koji je korišćen prilikom izvršenja razbojništva, te da je osumnjičeni uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu.

Bonus video: