Velvet nakon 5. godina

Da li će Velvet sijati i dalje istim sjajem i nakon Albertovog odlaska?
1086 pregleda 0 komentar(a)
Velvet, Foto: Internet
Velvet, Foto: Internet
Ažurirano: 22.03.2018. 15:17h

Jedino što je ostalo isto u Galerijama jeste dobro poznato zdanje Velveta. Kreacije sad već dobro poznate i nagrađivane kreatorke Ane Rivere dostigle su vrhunac. Kako je bila u pitanju visoka moda, Ana odlučuje da ovoga puta kolekciju posveti i drugim ženama, ne tako visokog staleža. Ujedno će i više vremena provoditi sa sinom, a opet i sa Karlosom.

Po drugi put plavooki pilot uspijeva da osvoji srce Rivere, dok se svadbena zvona čuju u daljini. Da li će ovoga puta imati više sreće ili će treća sreća pripasti nekom drugom?

Na Albertovo mjesto dolazi zgodni Italijan Marko Kafijero.

Kao da su se Španci trudili da nam u seriji serviraju sve svoje najljepše muškarce. Ipak, ljepota spolja ne znači i ljepota unutra. Marko je muškarac posvećen poslu i sve vidi kroz novac i poslovanje firme, radnici i njihova sreća su mu nebitni. Povećava radne sate, skraćuje slobodno vrijeme koje imaju, ucjenjuje ih, i na kraju, ostavlja bez doma.

Iako u ovoj sezoni nema ni traga ni glasa od Luise, sestre Klara i Rita imaju toliko toga da nam ispričaju.

Klara nakon 5 godina nije više sa Mateom, a razlog nećemo tako lako saznati. Mateo više nije dio Velveta, postao je direktor jednog magazina. S druge strane, Riti će, pored toga što je ispunjena i kao majka i kao žena i što ima čovjeka koji je obožava, sreću narušiti njena borba za životom..

Nova sezona donosi nam istu praksu mijenjanja situacije iz epizode u epizodu. Iako je u centru pažnje Ana Rivera i njen život, reditelj nije zapostavio ni ostale likove već imaju zavidnu minutažu. A oni koji cijene čistu sliku, dobre kadrove i muziku biće zadovoljni izborom ove produkcije..

Ne propustite nove epizode Velveta na programu Televizije Vijesti, radnim danima od 16:50h.

Bonus video: