VREMEPLOV: Izaberite najboljeg raspisivača izbora

Postavlja se pitanje, da li će, onda, Filip Vujanović svjesno obmanjuje građane kada u kampanji obećava da njegovom zaslugom u CG neće biti nezaposlenih
1 komentar(a)
Filip Vujanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Filip Vujanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.03.2018. 10:49h

Ako je tačna Napoleonova formula za uspjeh - Obećaj puno, a ne napravi ništa, onda kandidati za predsjednika CG nemaju razloga da sa zebnjom čekaju izborne rezulate 6. aprila. Četvorica pretendenata na mjesto šefa države danima poručuju da će im, kada pobijede na izborima, prioritetni zadaci biti oni kojima u stvari ne smiju i ne mogu da se bave. Ali, nerealno je očekivati da će bilo ko od njih sa neke od bina povikati: “Izaberite najboljeg raspisivača izbora i najmudrijeg primaoca akreditivnih pisama stranih diplomatskih predstavnika”, što u stvari jesu neka od malobrojnih predsjedničkih ovlašćenja.

Postavlja se pitanje, da li će, onda, Filip Vujanović svjesno obmanjuje građane kada u kampanji obećava da njegovom zaslugom u CG neće biti nezaposlenih.

“To jeste stvar izvršne vlasti, ali Vujanović je ozbiljan i odgovoran političar i on tačno zna šta govori i obećava”, tvrdi portparol DPS-a Rajko Kovačević.

Bonus video: