Bar: Krivična prijava protiv maloljetnika zbog napada na doktora

Službenici CB Bar su, kako se dodaje, identifikovali lica za koja se sumnja da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje i tom prilikom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnih V.J. (17) i M.V. (17)
114 pregleda 2 komentar(a)
Doktor, Rukavice, Foto: Shutterstock
Doktor, Rukavice, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.03.2018. 14:35h

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv protiv maloljetnih V.J. (17) i M.V. (17) iz Podgorice zbog sumnje da su počinila nasilničko ponašanje na štetu doktora HMP ispred Doma učenika u Baru.

"Dežurna služba CB Bar je 15.03.2018. godine obaviještena od strane T.M, ljekara zaposlenog u Službi hitne medicinske pomoći u Baru, da je prilikom službene intervencije – pružanja ljekarske pomoći jednom licu napadnut ispred Doma učenka u Baru od strane njemu nepoznatih lica za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetna. On je naveo da su se ta lica nakon napada dala u bjekstvo. Službenici CB Bar su odmah po saznanju izašli na lice mjesta, obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca. Na osnovu policijskih mjera i radnji došlo se do saznanja o identitetu lica koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za pronalazak lica i uzimanja izjava od njih", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Bar su, kako se dodaje, identifikovali lica za koja se sumnja da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje i tom prilikom državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv maloljetnih V.J. (17) i M.V. (17), zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili ovo krivično djelo na štetu doktora HMP T.M.

Bonus video: