Prekršajne prijave protiv maloljetnika zbog tuče u Kotoru

170 pregleda 1 komentar(a)
tuča, Foto: Shutterstock.com
tuča, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 19.03.2018. 14:44h

Policija je identifikovala četiri osobe koje su se prije potukle u blizini Tržnog centra "Kamelija" i protiv njih podnijela prekšajne prijave.

"Službenici OB Kotor su, protiv maloljetnih S.R. (16), L.N. (17), A.V. (17) i punoljetnog Z.V. (18), 16. marta podnijeli prekršajne prijave, zbog fizičkog napada na maloljetne P.V (17) i Ć.P (17), a Sudu za prekršaje u Budvi – Odjeljenju u Kotoru, podnijeli Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru Crne Gore", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Kotor 13. marta oko 17.40 časova anonimno prijavljeno da se više osoba fizički sukobilo u neposrednoj blizini TC "Kamelija".

"Po saznanju za navedeni događaj, službenici OB Kotor su izašli na lice mjesta, gdje nisu zatekli nijedno lice, dok su na lice mjesta, gdje je došlo do narušavanja javnog reda i mira pronašli jedan metalni bokser", navodi se u saopštenju.

Nakon identifikovanja učesnika tuče, uzete su izjave svih njih, a o događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji se izjasnio da u ovom događaju nema elemenata bića krivičnog djela.

Bonus video: