Dušan Simonović poželio sreću i mnogo uspjeha Radmili Petrović

Simonović je poželio našoj olimpijki mnogo uspjeha i na porodičnom planu i u novoj karijeri, a poznajući, kako je rekao, njenu marljivost i istrajnost, očekuje da će podgorički klub nastaviti stazama uspjeha i ostati na visokom nivou na međunarodnoj sceni
69 pregleda 2 komentar(a)
simonović petrović, Foto: COK
simonović petrović, Foto: COK
Ažurirano: 19.03.2018. 18:24h

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušan Simonović primio je danas Radmilu Petrović, novoizabranu predsjednicu Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Budućnost.

Naša proslavljena olimpijka, koja je dio srebrne reprezentacije iz Londona 2012.godine, i do sada je aktivno učestvovala u projektima Crnogorskog olimpijskog komiteta, a kako je naglasio predsjednik Simonović, saradnja će se ubuduće nastaviti i kroz njen angažman sa ženskom rukometnom reprezentacijom Crne Gore, u susret narednim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Radmila Petrović je u dresu reprezentacije bila prvakinja Evrope 2012, a njena trofejna karijera vezana je za ŽRK Budućnost, sa kojim je dva puta osvajala Ligu šampiona.

Simonović je poželio našoj olimpijki mnogo uspjeha i na porodičnom planu i u novoj karijeri, a poznajući, kako je rekao, njenu marljivost i istrajnost, očekuje da će podgorički klub nastaviti stazama uspjeha i ostati na visokom nivou na međunarodnoj sceni.

„Radmila je u svakom smislu dobar primjer mladim ženama u Crnoj Gori. Vrhunski sportista i privržena majka, kojoj je porodica, koja je i osnovni temelj svakog društva, bila prioritet. Ovim njenim novim angažmanom dokazuje da žene u Crnoj Gori danas uspješno prave balans između privatnog i poslovnog, odnosno da posvećenost i ljubav prema tome što radite i što jeste, umanjuje mogućnost za zapostavljanje bilo kog segmenta“, kazao je Simonović.

Radmila Petrović se zahvalila na prijemu, uz napomenu da će u narednom periodu svakako biti maksimalno posvećena klubu, ali da će se uvijek naći prostora i vremena za Crnogorski olimpijski komitet.

Bonus video: