UPUĆEN ZAHTJEV DRUGOM CENTRU BEZBJEDNOSTI

Napali ljekara u Baru dok je pomagao jednoj osobi? Policija tvrdi da je identifikovala osumnjičene

"Prema Osnovnom sudu u Baru iniciran je zahtjev, uz saglasnost državnog tužioca u ODT u Baru, za izdavanje naredbe za izuzimanje video zapisa u cilju utvđivanja činjeničnog stanja"
107 pregleda 7 komentar(a)
Bar policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Bar policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 17.03.2018. 13:10h

Barska policija je identifikovala osobe koje su, kako se sumnja, napala ljekara T.M. prilikom pružanja ljekarske pomoći jednoj osobi ispred Doma učenika u Baru.

"T.M, ljekar Službe hitne medicinske pomoći u Baru je javio policiji 15.03.2018. da su ga prilikom pružanja ljekarske pomoći jednoj osobi napale ispred Doma učenka u Barunjemu nepoznate osobe za koja je naveo da su najvjerovatnije maloljetne. On je naveo da su se te osobe nakon napada dale u bjekstvo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz policije su dodali da su barski policajci obavili više razgovora i prikupili obavještenja u cilju identifikacije izvršilaca.

"Došlo se do saznanja o identitetu osoba koja su, kako se sumnja, napala doktora T.M. S tim u vezi drugom Centru bezbjednosti upućen je zahtjev za njihov pronalazak i uzimanja izjava od njih. Takođe prema Osnovnom sudu u Baru iniciran je zahtjev, uz saglasnost državnog tužioca u ODT u Baru, za izdavanje naredbe za izuzimanje video zapisa u cilju utvđivanja činjeničnog stanja. Nadležni tužilac će se o kvalifikaciji navedenog djela izjasniti nakon utvrđivanja svih činjenica i uvida u spise predmeta. O svim daljim mjerama i radnjama u vezi konkretnog događaja javnost će biti blagovremeno obaviještena", kazali su iz Uprave policije.