Cetinjska policija pronašla i oduzela 17 grama marihuane

Pretresom automobila marke "Reno Modus" cetinjskih registracija koji koristi V.M. iz tog grada pronađen je veći zamotuljak koji, kako sumnjaju, sadrži marihuanu težine 12.5 grama
71 pregleda 1 komentar(a)
marihuana, Foto: Shutterstock
marihuana, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.03.2018. 14:11h

Cetinjska policija je danas pronašla i oduzela 17 grama marihuane pronađenih u prostorijama i automobilu koje koriste V.K. (19) i V.M. (30) iz Cetinja, navodi se u saopštenju Uprave policije.

"Službenici OB Cetinje su, 15.03.2018. godine, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi V.K. (19) iz Cetinja. Tom prilikom policijski službenici su pronaši dva zamotuljka sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 4,4 grama.", stoji u saopštenju.

Pretresom automobila marke "Reno Modus" cetinjskih registracija koji koristi V.M. iz tog grada pronađen je veći zamotuljak koji, kako sumnjaju, sadrži marihuanu težine 12.5 grama.

Iz policije su naveli da će pronađena i oduzeta droga biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja, te da će se o kvalifikaciji djela izjasniti državni tužilac u Višem tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: