U napuštenom vozilu na Starom aerodromu nađeno oko 90 kg skanka

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici su 12.03.2018. u večernjim satima na Starom aerodromu pronašli napušteno vozilo marke Lada Niva, pljevaljskih registarskih oznaka u kome se nalazilo više pvc džakova. Vozilo je obezbijeđeno na parking prostoru CB Podgorica
150 pregleda 0 komentar(a)
skank pg, Foto: Uprava policije
skank pg, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 14.03.2018. 13:51h

Službenici policijskog Odsjeka za borbu protiv droge su pronašli vozilo u kojem se nalazilo oko 90 kilograma skanka i rade na identifikaciji lica koje je upravljalo vozilom.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici su 12.03.2018. u večernjim satima na Starom aerodromu pronašli napušteno vozilo marke Lada Niva, pljevaljskih registarskih oznaka u kome se nalazilo više pvc džakova. Vozilo je obezbijeđeno na parking prostoru CB Podgorica.

"Policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a shodno naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršli pretres pronađenog putničkog motornog vozila. Prilikom pretresa policijski službenici su pronašli četiri veća pvc džaka i jednu veću putnu torbu, a u kojima se nalazilo ukupno 101 pakovanje sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, tipa skank, ukupne težine od oko 90 kilograma.", navodi se u saopštenju.

"Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja.", zaključeno je u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: