Podgorica: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Sumnja se da je V.V. u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom D.U. nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu grudnog koša
200 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 13.03.2018. 14:38h

Policija je uhapsila Podgoričanina V.V. (33) zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu D.U.

Kako je saopšteno V.V. je krivično djelo, kako se sumnja, počinio u svom stanu u Podgorici.

"Dežurna služba CB Podgorica je, 12.03.2018. godine oko 20.30 časova, obaviještena od strane Službe hitne medicinske pomoći u Podgorici da se kod njih nalazi D.U. sa povredama iz nasilja. Nakon ukazane prve pomoći D.U. je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra. Službenici CB Podgorica su u prostorijama Urgentnog bloka obavili razgovor sa ljekarom koji se nije precizno izjasnio o težini povreda, ali je konstatovao da je D.U. zadobio povrede u vidu ubodne rane u predjelu grudnog koša dubine 7 – 8 cm, usljed čega je izgubio veću količinu krvi, i da ima više razderotina u predjelu glave", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da su nakon što im je dat djelimičan opis osobe koja se potražuje službenici Interventnog tima Grupe za obezbjeđenje ličnosti i objekata na području Podgorice, u dijelu grada Preko Morače, zaustavili i legitimisali V.V. kod kojeg su prilikom pregleda pronašli nož – britvu sa tragovima krvi, a koju je, kako se sumnja, koristilo prilikom izvršenja krivičnog djela.

"O navedenom događaju je upoznat državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je ovlastio policijske službenike da preduzmu uviđajne mjere i radnje. Na osnovu kriminalističke obrade sumnja se da je V.V. prethodno, navedene večeri, u svom stanu u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog konflikta, oštećenom D.U. nožem nanio jednu ubodnu ranu u predjelu grudnog koša. Osumnjičeni V.V. je danas, 13.03.2018 godine, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: