Konak Boranovih uzdrman do temelja

Ono što je nekad bilo nedodirljivo, i što se nikad nije dovelo u pitanje, sada je poljuljano odlukom Esme da konačno bude sa čovjekom kojeg voli
241 pregleda 0 komentar(a)
Esma, Foto: TV Vijesti screenshot
Esma, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 16.03.2018. 07:57h

Izgleda da ni ono što je tradicija u kući Boran više nije sveto. Nekako su skoro svi likovi uspjeli da iskrive ono što je Esma godinama pokušavala da sačuva, konak, prezime Boran, dom, porodicu, djecu, tradiciju, poštovanje. Nije imala razumijevanja za želje svojih sinova. Njihovi životi bili su njeni, a sada njen život je samo njen i ne da im da se miješaju u njega.

Esmina veza sa Garipom uzdrmala je Boranove do same srži. Ničiju podršku nije imala, sem one kojoj je i sama pravila smicalice kad je došla u konak, Sureje. Ovaj nemili događaj za njih dvije nije značio što i ostalima. One su se zbližile.

Ipak, nijesu svi tako dobro reagovali kao Sureja. Osman je svoje nezadovoljstvo u kući odlučio da prekine odlaskom iz nje. Njega čekaju neki ljepši momenti sa Burdžu.

Kontrolisanje bijesa za neke je težak izazov. Murat, Esmin najmlađi sin, nije izdržao pod naletom nezadovoljstva zbog onoga što im je majka priredila. Zgodni mladić se okreće ljubavi kako bi zaboravio na sve, pokušava da osvoji Bade.

Nesretni Fikret nikako da prelomi. Rastrzan između osjećanja prema Ipek i Esre, ne zna šta mu je za činjeti. S jedne strane brak koji se pretvorio u obavezu, Ipek za kojom je nekad bio lud, a s druge strane, Esra, skromna djevojka koja mu je pružila onoliko pažnje koliko je godinama čekao od Ipek.

A Faruk i Sureja? Njihova veza odolijeva olujama koje su nailazile. Međutim, Begum prolazi kroz veoma težak period svog života. Da li će i koliko to uticati na Sureju i Faruka, ostaje da vidimo.

Seriju "Istanbulska nevjesta" pratite radnim danima nakon "Vijesti u pola 7".

Bonus video: