Uhapšen Baranin: Policija oduzela heroin, kokain, tablete i vagu

U saopštenju se navodi da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.M. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu
155 pregleda 6 komentar(a)
Bar, droga, Foto: Uprava policije
Bar, droga, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 12.03.2018. 13:35h

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su sa barskom policijom i pripadnicima Sektora granične policije, sa policijskim psom za otkrivanje droge, pronašli i oduzeli heroin i kokain i uhapsili osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Odsjeka, CB Bar i SGP su, 9. marta 2018. godine pretresli stan i druge prostorija koje koristi E.M. (36) iz Bara, a za kojeg se sumnja da je iz stana vršio prodaju droge većem broju osoba na području Opštine Bar. Tom prilikom policajci su pronašli i oduzeli dvije pvc kesice sa sadržajem praškaste materije svijetlobraon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin mase 26,2 grama, pet pvc kesica sa sadržajem praškaste materija bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain težine 9,05 grama kao i tri tablete buprenorfin od 8 miligrama u farmaceutskom pakovanju i elektronsku vagu za precizno mjerenje", navodi se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se navodi da je o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.M. uhapsi i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Pronađena opojna droga biće upućena u Forenzički centar radi vještačenja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: