Udes u Baru: Golfom udario u stub tende na terasi picerije, povrijeđena jedna osoba

Prizor na licu mjesta - demolirani golf na terasi koja je skoro pola metra iznad nivoa asfalta, zapanjio je policajce, vatrogasce i ekipu hitne pomoći
200 pregleda 3 komentar(a)
Bar, udes, Foto: Radomir Petrić
Bar, udes, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 11.03.2018. 13:18h

U saobraćajnom udesu koji se jutros oko četiri sata dogodio u ulici Vladimira Rolovića kod picerije "Pulena" u Baru povrijeđena je jedna osoba i pričinjena je velika materijalna šteta.

Golf V barskih tablica kojim je upravljao Mladen Vuković (26), a koji se kretao prema dostupnim podacima istražnih organa velikom brzinom od "Tri kule" ka semaforu kod "Tehnoprometa", pod još neutvrđenim okolnostima izletio je sa kolovoza, preletio trotoar i udario u stub tende na terasi "Pulene" koji je od siline udarca pukao.

Golf se tu zarotirao i ostao kao ukopan.

Na svu sreću, u tom dijelu ulice u trenutku udesa nije bilo prolaznika, a lakše tjelesne povrede zadobio je suvozač Goran Nešković (26).

Prizor na licu mjesta - demolirani golf na terasi koja je skoro pola metra iznad nivoa asfalta, zapanjio je policajce, vatrogasce i ekipu hitne pomoći.

Automobil je ubrzo uklonjen sa mjesta udesa o kojem su u ranim jutranjim satima svjedočili masne mrlje na trotoaru i kolovozu i odvaljene mermerne ploče sa zida terase i polomljeni stub tende.

Na snimku video-kamere , rečeno je "Vijestima", zabilježen je "samo moment udara automobila nalik eksploziji, toliko je sve brzo bilo".

Bonus video: