Bajka "Princeza i žaba" ispraćena ovacijama najmlađih

Poruka predstave je da se djeca što manje bave internetom i vrate igrama u prirodi, druženju i drugarstvu, koje bi trebali da obilježe djetinjstvo
182 pregleda 0 komentar(a)
PRinceza i žaba, Foto: Siniša Luković
PRinceza i žaba, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 11.03.2018. 13:24h

Dječja predstava "Princeza i žaba" rađena u koprodukciji Teatra 303 i kotorskog Kulturnog centra izvedena je sinoć u Kotoru.

Predstava je u duhu vremena u kome dominiraju društvene mreže, mobilni telefoni i elektronika, namijenjena je djeci, ali je poučna za roditelje.

Rađena je po motivima bajke "Kralj i žaba" , a nadograđena pričom u kojoj vještica ubacije viruse i upravlja kraljevstvom.

Poruka predstave je da se djeca što manje bave internetom i vrate igrama u prirodi, druženju i drugarstvu, koje bi trebali da obilježe djetinjstvo.

Mališani su uživali u likovima princeze i njenih sestara, kralja, kraljice i lovca, ali su žaba i vještica – virus ispraćeni ovacijama najmlađih.

Scenario i režiju potpisuje Dragan Buzdovan, scenografija: Meštar i furešta, Muzička obrada: Stefan Čelanović.

Glume: Nađa Pjetrović, Savo Miljenović, Miljan Stešević, Katarina Igić, Ksenija Maslovar, Sara Čizmović, Irena Rozer, Iva Kernec, Neđeljko Kustudić, Dragan Buzdovan, Ranko Ristovski.

Bonus video: