Knežević najavio prijavu protiv Čađenovića: Kacin je možda Edi

"Pošto je sve vrijeme tvrdio da sam s Rusima učestvovao u organizovanju državnog udara i navodio da ima dokaze za to, njegovo svjedočenje će biti prava prilika, da osim kriptovanog telefona dostavi i dokaze o mojoj umiješanosti u ovoj NATO farsi"
133 pregleda 16 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.03.2018. 07:16h

Jedan od optuženih lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević najavio je da će za svjedoka u predmetu pokušaj terorizma predložiti ambasadora Slovenije pri NATO-u Jelka Kacina.

“Pošto je neupitna činjenica da su kriptovane telefone imali samo Paja (Mirko Velimirović), Sinđa (Saša Sinđelić) i Kacin, predložićemo Kacina za svjedoka. Pošto je sve vrijeme tvrdio da sam s Rusima učestvovao u organizovanju državnog udara i navodio da ima dokaze za to, njegovo svjedočenje će biti prava prilika, da osim kriptovanog telefona dostavi i dokaze o mojoj umiješanosti u ovoj NATO farsi. Samo da se do završnih riječi ne ispostavi da je Kacin sve vrijeme bio Edi”.

Istražitelji Specijalnog policijskog odjeljenja u slučaju navodnog državnog udara pratili su telefonsku komunikaciju Kacina i jednog crnogorskog novinara, čiji broj su u mjerama tajnog nadzora označili kao broj Kneževićeve djevojke Tamare Magdelinić.

Knežević je kazao da će zbog zloupotrebe službenog položaja, svjesnog umišljaja u falsifikovanju službenih dokumenata i mjera tajnog nadzora podnijeti krivičnu prijavu protiv specijalnog tužioca Saše Čađenovića.

Dodao je da već zna epilog krivične prijave protiv Čađenovića: “Monstruozni način vođenja istrage jasno pokazuje namjeru tužilaštva da po svaku cijenu DF i mene predstavi kao glavne kreatore najvećeg planiranog krvoprolića u istoriji Crne Gore. Imajući u vidu sudski postupak, ne čudi što je Čađenović moju djevojku imenovao za glavnog organizatora u ideološkom i finansijskom smislu ove groteskne montaže”.

Bonus video: