NA AERODROMU UHAPŠEN GORAN MRVALJEVIĆ

Svađao se i palio vrata Budvanima

Policija sumnjiči Mrvaljevića da je nakon svađe sa jednim ugostiteljem polomio kamera na lokalu tog Budvanina
798 pregleda 20 komentar(a)
Goran Mrvaljević, Foto: Facebook
Goran Mrvaljević, Foto: Facebook
Ažurirano: 08.03.2018. 06:14h

Budvanin Goran Mrvaljević uhašen je juče zbog sumnje da je podmetnuo požar na ulaznim vratima dva stana u Budvi.

Mrvaljević je uhapšen na tivatskom aerodromu, nakon što su granični policajci utvrdili da ga njihove kolege iz Budve potražuju.

Sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije kazao je da se Mrvaljeviću na teret stavlja da je zapalio ulazna vrata stana u kom je živio poznati ugostitelj, vlasnik popularnog noćnog kluba u centru Budve, ali i svom prijatelju.

Isti izvor ispričao je da su se Mrvaljević, koji je policiji poznat od ranije, i budvanski ugostitelj posvađali prije mjesec i po, što je prijavljeno policiji.

Inspektori su tada počeli da ispituju slučaj, uzete su izjave aktera i svih svjedoka, a pregledani su i snimci vido nadzora lokala u kom se dogodila svađa.

Dok su inspektori ispitivali da li u tom događaju ima elemenata bića krivičnog djela, dogodio se novi incident. “Mrvaljević je, kako se sumnja, polomio nadozorne kamere na noćnom klubu muškarca sa kojim se sukobio, a potom zapalio vrata na stanu u kome ugostitelj boravi. Nedugo zatim zapalio je vrata stana Budvanina koji je bio svjedok njegove svađe sa ugostiteljem”, kazao je sagovornik iz policije.

Mrvaljević je juče uz krivičnu prijavu priveden zamjeniku osnovnog državnog tužioca u Kotoru Žarku Pajkoviću, koji mu je nakon saslušanja odredio zadržavanje do 72 sata. Mrvaljević će biti priveden sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

Preporučujemo za Vas