ZDRAVLJE IZ PRIRODE

Začinite obrok, spasite se virusa

Takođe, možete ojačati imunitet i vježbanjem, jer se umjerenom aktivnošču mobilišu T-ćelije, vrste bijelih krvnih zrnaca koje uspješno štite naše tijelo od različitih infekcija
0 komentar(a)
začini, Foto: Shutterstock
začini, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.03.2018. 10:36h

Temperature su se iz minusa vinule u plus, a prognoza najavljuje dane u kojima će nas obasjati pravo proljećno vrijeme. Da biste bili spremni i izbjegli viroze i prehade, ojačajte imunitet na vrijeme.

Ljekari prirodne medicine i brojni stručnjaci za borbu protiv bakterija predlažu sljedeće prirodne ljekove:

kurkuma cimet bijeli luk limun đumbir brusnica neven ljuta paprika ehinacea korijen bijelog sljeza ulje crnog ima ulje origana.

Ovim začinima i dodacima ishrani značajno ćete poboljšati svoj odbrambeni mehanizam, a to je ono što će vam u narednim danima svakako biti neophodno.

Takođe, možete ojačati imunitet i vježbanjem, jer se umjerenom aktivnošču mobilišu T-ćelije, vrste bijelih krvnih zrnaca koje uspješno štite naše tijelo od različitih infekcija.

Higijena ruku i uredno spavanje su podjednako važni, da spriječite pad energije, eliminišete nagomilane toksine i održite vaš organizam pomoći će vam i napici koje preporučuje ruska narodna medicina, prenose Nezavisne.