Crnogorski sportisti u opremi najvećeg sportskog brenda

Ugovor je potpisan do kraja Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine, a prvo takmičenje na kome će naši sportisti nastupiti sa crnogorskim grbom na jednoj, a čuvenim znakom na drugoj strani, biće Mediteranske igre u španskoj Taragonji, koje se održavaju ovog ljeta
128 pregleda 2 komentar(a)
cok, Foto: COK
cok, Foto: COK
Ažurirano: 07.03.2018. 17:37h

Crnogorski sportisti na velikim takmičenjima ubuduće će nositi opremu najvećeg svjetskog sportskog brenda - “Nike”.

Crnogorski olimpijski komitet potpisao je sponzorski ugovor sa kompanijom “Sport vision – Bravera”, koja je obezbijedila dolazak kompanije “Nike” na našu sportsku scenu.

Ugovor je potpisan do kraja Olimpijskih igara u Tokiju 2020. godine, a prvo takmičenje na kome će naši sportisti nastupiti sa crnogorskim grbom na jednoj, a čuvenim znakom na drugoj strani, biće Mediteranske igre u španskoj Taragonji, koje se održavaju ovog ljeta.

“Veliki je uspjeh COK-a što je uspio da najveći spotrski brend dovede u Crnu Goru i što je našim sportistima omogućio da na svim velikim takmičenjima pod pokroviteljstvom COK-a, imaju opremu tako renomiranog proizvođača. Hvala kompaniji 'Bravera' i braći Veličković na sjajnoj saradnji. Zahvaljujući njima smo u mogućnosti da potpišemo ovakav ugovor. Iskreno, malo ko je očekivao da će se tako nešto dogoditi”, kazao je predsjednik COK-a Dušan Simonović.

“Sport je najbolji brend Crne Gore i zbog toga smo odlučili da ulažemo u crnogorski sport. Da na mjestu predsjednika COK-a nije Dušan Simonović ne bi bilo ni našeg angažovanja, ni ovakve ideje. Zajednički smo se vodili olimpijskim motom – brže, bolje, više – pa smo našim sportistima i obezbijedili najbolju moguću opremu. Nadam se da će im biti srećna i da ćemo se u njoj radovati brojnim uspjesima na najvećoj sceni”, kazao je Vladimir Veličković, izvrši direktor kompanije Bravera D.O.O.

Bonus video: