Đukanović govorio Romini Vlahović da je "smeće", Knežević joj rekao "topi vam se pomada s nosa"

Sutkinja Željka Jovović je opomenula tužiteljku da ne ustaje dok joj ne da riječ, a Kneževića da ne vrijeđa tužiteljku
768 pregleda 57 komentar(a)
Romina Vlahović, Foto: Luka Zeković
Romina Vlahović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 06.03.2018. 06:44h

Na jučerašnjem suđenju poslanicima Demokratskog fronta, optuženima za nasilničko ponašanje u Skupštini, jednog od optuženog Milutina Đukanovića sutkinja Željka Jovović je privremeno udaljila iz sudnice, jer je vrijeđao tužiteljku Rominu Vlahović, govoreći joj da je “smeće”.

Đukanović je juče ispred sudnice rekao da se farsa i dalje nastavlja.

“Mi ne bježimo od toga, uradili smo to potpuno svjesno i sračunato, da se suprotstavimo jednoj kriminalnoj hobotnici koja želi da hapsi i zatvara naše ljude, e to neće moći. Oni izmišljaju i iznose lažne argumente da bi otežali poziciju poslanika DF-a. Oni su izgleda spremni sve da urade samo da bi političkom protivniku nanijeli što veću štetu“, kazao je Đukanović.

Rekao je da niko osim poslanika nije bio u Skupštini 15. februara, a da je jasno da Miodrag Vuković u sudnici aludira na pripadnike redarske službe Fronta ili sedmog bataljona.

Nakon što je tužiteljka Romina Vlahović nekoliko puta ustajala navodeći da nijesu važna pitanja koje postavljaju optuženi i odbrana i kazala “da skupštinska sala nije javno mjesto”, optuženi poslanik DF-a Milan Knežević joj je poručio: “Prodavnica je javno mjesto, prodavnica za pomade...topi Vam se pomada sa nosa“.

Sutkinja Željka Jovović je opomenula tužiteljku da ne ustaje dok joj ne da riječ, a Kneževića da ne vrijeđa tužiteljku.

Knežević je juče pitao Miodraga Vukovića da li ide kod istog frizera kao i Mirko Paja Velimirović, da li je tačno da je Škrelja plakao, da li je poslanica Aleksandra Vuković tog dana od stresa prvi put skinula šešir sa glave.

Sutkinja Jovović je zabranila odgovore na ta pitanja.

Bonus video: