Uhapšen Podgoričanin: Upadao u kladionicu i markete, prijetio nožem i ukrao pare?

90 pregleda 2 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.03.2018. 14:25h

Podgorička policija uhapsila je O.Đ. (19) iz Podgorice osumnjičenog da je počinio krivična djela iz oblasti imovinskih delikata - krađu, razbojništvo i razbojništvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije.

"O.Đ je kako se sumnja 1. marta 2018. godine oko 21.40 časova, došao u sportsku kladionicu "Volkano" u Moskovskoj ulici, i od zaposlene zahtijevao da mu preda pazar. On je tom prilikom, sumnja se, ukrao 180 eura, nakon čega je pobjegao. Nadalje, on je krivično djelo razbojništvo u pokušaju na štetu marketa "Lida" u Bulevaru Pera Ćetkovića, počinio, sumnja se, na način što je, 2. marta 2018. godine oko 7,15 časova, uz prijetnju nožem od zaposlene zahtjevao da mu preda pazar što je ona odbila, a osumnjičeni je pobjegao nepoznatom pravcu. Krivično djelo razbojništvo na štetu market "Vip" u ulici Svetozara Markovića, O.Đ. je kako se sumnja počinio, 2. marta 2018. godine oko 7,50 časova, na način što je u objekat ušao maskiran i uz prijetnju nožem od zaposlene zahtjevao da mu preda pazar, što je ona i učinila. On je tom prilikom, sumnja se, ukrao 50 eura, nakon čega je pobjegao", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se O.Đ. uhapsi i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

Bonus video: