Braći Pepić određen pritvor do 72 sata

U eksploziji bombe, najvjerovatnije kašikare, oštećen je automobil koji ne pripada Sadikoviću već Bjelopoljcu s prebivalištem u Austriji koji se tim renta-kar vozilom beogradskih registracija dovezao od Beograda do Bijelog Polja
222 pregleda 0 komentar(a)
eksplozija Sadiković, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
eksplozija Sadiković, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 03.04.2018. 09:38h

Rožajcima Ilhanu i Hilmu Pepiću državni tužilac odredio je zadržavanje do 72 sata zbog sumnje da su bacili bombu ispred kuće novinara Televizije Vijesti Seada Sadikovića u Bijelom Polju..

"Po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju službenici Uprave policije lišili su slobode dva lica (I.P. i H.P.), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo - nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz Vrhovnog državnog tužilaštva.

Policija sumnja da je Sadiković bio meta ali za sada ne mogu da govore o motivu jer se istraga nastavlja.

U trenutku esplozije Sadiković nije bio kući, ali jeste njegova supruga koja ga je obavijestila šta se desilo u njihovom dvorištu.

Sadiković je ranije juče poručio da vjeruje da će istražitelji nastojati da riješe slučaj.

U eksploziji bombe, najvjerovatnije kašikare, oštećen je automobil koji ne pripada Sadikoviću već Bjelopoljcu s prebivalištem u Austriji koji se tim renta-kar vozilom beogradskih registracija dovezao od Beograda do Bijelog Polja.

Bonus video: