Izložba Aleksandra Radevića večeras u Bluz baru

"Radi se o retrospektivi grafika i crteža.Radovi nose i društvene kritike, a predstavljaju i društvene pojave i sjećanja o susretima raznih vrsta. Prethodna istraživanja na temu "maska" dovela su me do jako interesantnih analiza okoline i samog sebe, čega su produkt ovi radovi", rekao je “Vijestima” Radević
81 pregleda 0 komentar(a)
MAske, Foto: Aleksandar Radević
MAske, Foto: Aleksandar Radević
Ažurirano: 04.04.2018. 07:41h

U “Blues Baru” večeras u 21 sat biće otvorena izložba "Maska: retrospektiva" podgoričkog akademskog umjetnika Aleksandra Radevića. Ova postavka će sadržati radove nastajale iz Radevićevih grafičkih eksperimemata od 2014-2018.

"Radi se o retrospektivi grafika i crteža.Radovi nose i društvene kritike, a predstavljaju i društvene pojave i sjećanja o susretima raznih vrsta. Prethodna istraživanja na temu "maska" dovela su me do jako interesantnih analiza okoline i samog sebe, čega su produkt ovi radovi", rekao je “Vijestima” Radević.

Aleksandar Radević (28) je diplomirao grafiku u klasi Anke Burić na Fakultetu likovnih umjetnosti u Cetinju 2015. Izlagao je na više kolektivnih izložbi u inostranstvu, a stvara u svom ateljeu u Podgorici od 2014.

Bonus video: