Vremeplov: Marović: Tužiću te frustrirane i nezrele ljude

“U pitanju je prljava kampanja koja se već mjesec dana vodi protiv mene, moje porodice, mojih prijatelja, partije kojoj pripadam i grada u kojem živim. To čine grupe i pojedinci koji neistinama"
0 komentar(a)
SVetozar Marović, Foto: Arhiva "Vijesti"
SVetozar Marović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 04.04.2018. 08:56h

Potpredsjednik DPS Svetozar Marović izjavio je da se protiv njega vodi prljava kampanja i najavio krivičnu prijavu zbog „kleveta, uvreda i iznijetih neistina protiv svih ljudi koji su umiješani u tu najmorbidnije organizovanu udruženu aktivnost šačice frustiranih i nezrelih ljudi“.

“U pitanju je prljava kampanja koja se već mjesec dana vodi protiv mene, moje porodice, mojih prijatelja, partije kojoj pripadam i grada u kojem živim. To čine grupe i pojedinci koji neistinama... nastoje da poprave male šanse svoje gubitničke politike i kandidata na predsjedničkim izborima”, reagovao je Marović, nakon što je MANS saopštio da zbog slučaja Zavala podnosi krivičnu prijavu. Potpredsjednik DPS je rekao da nikome neće dozvoliti da se igra njegovim i imenom njegove porodice, da će se braniti svim zakonskim sredstvima.

Bonus video: