Magistralni put Bijelo Polje - Prijepolje: Sedam osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi

Jednoipogidšnji dječak M.M. je radi dalje opservacije upućen u Klinički centar Crne Gore, tri osobe su zadržene na bolničkom liječenju, dok su tri otpuštene na kućno liječenje
8 komentar(a)
Ažurirano: 05.03.2018. 14:05h

U saobraćajnoj nezgodi, jutros oko 7:30 časova na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje u mjestu Kisjele vode lakše je povrijeđeno sedam osoba.

Jednoipogidšnji dječak M.M. je radi dalje opservacije upućen u Klinički centar Crne Gore, tri osobe su zadržene na bolničkom liječenju, dok su tri otpuštene na kućno liječenje.

Na bolničkom liječenju su zadržani vozač taksi vozila Bradić (29), putnici Zorica Rakočević (34), Selma Selma Kanalić (19), dok su Milica (29) i Jelena (23) Kočović, kao i vozač “škode” Mekić otpušteni na kućno liječenje.

Za sada nije utvrđeno kako je došlo do direktnog čeonog sudara taksi vozila pasat BP AS 255, kojim je iz pravca Potrajaca prema Bijelom Polju kretao vozač Metodije Bradić ( i škode BP BE 391, kojim je iz suprotnog pravca upravljao njegov sugrađanin Edin Mekić (29).

Uviđaj je obavio osnovni tužilac Denis Zvrko, uz ovlašćene službenike Centra bezbjednosti i vještaka saobraćajne struke Milinka Čabarkape.

Galerija

Bonus video: