OTVORILA DUŠU

Šarliz Teron se ne stidi da priča o porodičnoj tragediji

Glumica je imala samo 15 godina kada je njen pijani otac pucao kroz vrata sobe u kojoj se skrivala s majkom
2064 pregleda 0 komentar(a)
Šarliz Teron, Foto: Beta/AP
Šarliz Teron, Foto: Beta/AP

Glumica Šarliz Teron  nedavno je kazala da se ne stidi da priča o trenutku kada je njena majka ustrijelila njenog oca u samoodbrani.

Glumica je imala samo 15 godina kada je njen pijani otac pucao kroz vrata sobe u kojoj se skrivala s majkom.

"Srećom, nijedan od tih metaka nas nije pogodio. To je čudo. U samoodbrani je moja majka morala ubiti svog muža, mog oca. Što više razgovaramo o tim stvarima, to se više oslobađamo tih duhova iz prošlosti", rekla je Teron.

Šarliz je odrasla na farmi u blizini Johanesburga u Južnoj Africi s majkom Gerdom i ocem Šarlsom. Ona je oca opisala kao psihopatu te je rekla da je život s alkoholičarom izuzetno teška situacija, piše BBC News.

Govoreći o onome što se dogodilo, rekla je da je njen otac bio toliko pijan da nije mogao da stoji na nogama kada je ušao u kuću s pištoljem.

"Moja majka i ja bile smo u svojoj spavaćoj sobi, naslonjene na vrata, jer se on pokušavao progurati kroz vrata. Obje smo se naslonile na vrata da ne bi mogao ući. Zatim je napravio korak nazad i ispalio tri metka u vrata", ispričala je ona.

Šarliz kaže da je nasilje u porodici koje je doživjela nešto što dijeli s puno ljudi.

"Ne stidim se da razgovaram o tome, jer mislim da što više razgovaramo o tim stvarima, to više shvatamo da nismo sami ni u čemu od toga. Mislim da je za mene takva priča svojevrsno oslobađanja", zaključuje Teron.

Preporučujemo za Vas