Četiri prijateljice - četiri sasvim različite ljubavne priče

Budite uz seriju Velvet, ušuškajte se, putujte kroz vrijeme i na kratko odglumite vaš omiljeni lik
313 pregleda 0 komentar(a)
Velvet serija, Foto: Internet
Velvet serija, Foto: Internet
Ažurirano: 02.03.2018. 08:47h

Nove epizode Velveta donose nam uzbudljiva dešavanja. Ono što je interesantno jeste neočekivanost odvijanja radnje. U jednom momentu ćemo uhavtiti sebe kako se smijemo ili uživamo u nekoj romantičnoj sceni a već u sledećih par minuta nečiji snovi se ruše i radnja odlazi u drugom smjeru.

Nakon smrti Albertove majke on se okreće Ani i pokušava da ispuni obećanje koje je dao, da će se boriti za svoju pravu ljubav. Prva prepreka u tome mu je Kristina koja će učiniti sve da razdvoji Alberta i Anu. Njen bijes i želja za osvetom idu toliko daleko da izmišlja svoju trudnoću, a kasnije ostaje trudna sa Viktorom. Na zabavi koju je organizovala aviokompanija Airsa, Kristina se neočekivano pojavljuje i saopštava Ani da je Alberto bio sa Sarom u Njujorku. Ana nestaje..

U nastavcima Velveta možemo vidjeti kako se žene bore za ono što je njihovo, dokle su spremne da idu da bi dobile rat ili šta su sve u stanju da urade kad ih obuzme bijes. Ogorčenost i ljubomora mnogima će zamagliti vid i neće moći da vide situaciju onakva kakva jeste.

Ipak, da nije sve tako crno pokazuju nam stanari Velveta. Oni su zaslužni što Galerije izgledaju veselo i što u njima i pored napornog rada ima vremena i za zabavu, smijeh, ljubav, pjevanje. Luisa dolazi sa svoje pjevačke turneje, Klara i Mateo pokušavaju da normalizuju svoj odnos, a Rita i Pedro uživaju u svom bračnom životu. A Ana i Alberto? Njihova borba je tek počela...

Budite uz seriju Velvet, ušuškajte se, putujte kroz vrijeme i na kratko odglumite vaš omiljeni lik, jer na kraju ova serija nije samo puka ljubavna sapunica nego vjerodostojno prikazivanje jednog značajnog modnog perioda koji je iza nas.

Velvet na Televiziji Vijesti, radnim danima od 16:50h

Bonus video: