Podgorica: Ukradeno vozilo vraćeno vlasniku, osumnjičenom krivična prijava

"Službenici CB Podgorica su, 28.02.2018. godine, državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli poseban izvještaj protiv N.J. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila na štetu N.M"
84 pregleda 1 komentar(a)
policija, udes, Foto: Shutterstock
policija, udes, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.03.2018. 12:11h

Podgorička policija podnijela je nadležnom tužiocu "poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave" prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, N.J. (25) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila, navodi se u saopštenju Uprave policije.

"Službenici CB Podgorica su, 28.02.2018. godine, državnom tužiocu u ODT u Podgorici podnijeli poseban izvještaj protiv N.J. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila na štetu N.M. On je, kako se sumnja, počinio ovo krivično djelo na način što je, u toku noći 12/13.02.2018. godine, došao do parking prostora u ulici Admirala Zmajevića, na kojem je oštećeni N.M. parkirao i zaključao svoje vozilo marke „VW Golf III“ podgoričkih registarskih oznaka, i upotrebom podesnog sredstva otključao vozilo, stavio ga u pogon i odvezao se u nepoznatom pravcu.", objavljeno je u saopštenju.

Iz policije navode da je osoba za koju se sumnja da je počinila krivično djelo identifikovana.

Vozilo je pronađeno u blizini porodične kuće koju koristi N.J. u ulici Valtazara Bogišića i nakon uviđaja vraćeno vlasniku.

Bonus video: