Kitanović: Milašinović nije iznajmio moj stan

“Miloš je iznajmio stan i rekao da će da stanuje sa djevojkom, a da će tu povremeno da boravi i njegov drug Goran iz Beograda, koji radi sa nekom robom”, ispričao je Kitanović, koji je istakao da je Milašinović jedino po visini odgovara mladiću kojeg je on upoznao kao ‘stanara Gorana
615 pregleda 0 komentar(a)
Goran Milašinović, Foto: Jadranka Ćetković
Goran Milašinović, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 28.02.2018. 12:24h

Podgoričanin Branislav Kitanović je kazao da Goran Milašinović nije osoba kojoj je sa Milošem Cekovićem iznajmio stan u proljeće prošle godine u Podgorici. On je to kazao juče u Višem sudu, u kojem se zbog pljačke Prve banke u Beranama pored Milašinovića i Cekovića, sudi Beograđanima Milanu Brkiću (18) i Filipu Marjanoviću (19). Saslušanje Kitanovića je predložila odbrana Milašinovića, koja je tvrdila da nisu tačne pretpostavke Tužilaštva da je Ceković u stanu bio sa Milašinovićem, već da se radilo o Goranu Mihailoviću.

“Miloš je iznajmio stan i rekao da će da stanuje sa djevojkom, a da će tu povremeno da boravi i njegov drug Goran iz Beograda, koji radi sa nekom robom”, ispričao je Kitanović, koji je istakao da je Milašinović jedino po visini odgovara mladiću kojeg je on upoznao kao ‘stanara Gorana’.

Advokat Kasim Dizdarević predočio je sudu dokaz o vještačenju telefonskih brojeva, koje je Tužilaštvu dostavio Kitanović iz svog imenika, za koje je utvrđeno da su registrovane na ime Gorana Mihailovića. Brkić i Marjanović su tvrdili da nisu imali pomagače u pljački banke i da Ceković i Milašinović ni na koji način nisu učestvovali. Tvrdili su da je Ceković bio samo taksi prevoznik.

Bonus video: