Ipak su tu, Sureja i Faruk, zajedno, u dobru i zlu..

I kada pomislismo da je Esma konačno pronašla svoju sreću, Rejhan će zapaliti kuću u kojoj će biti ona i Esma
471 pregleda 0 komentar(a)
Istanbulska nevjesta, Foto: Internet
Istanbulska nevjesta, Foto: Internet
Ažurirano: 28.02.2018. 23:26h

Turska serija Istanbulska nevjesta veoma je popularna u Crnoj Gori. Valjda nas istinitost događaja još više veže za ekrane i ne možemo odoljeti svjedočanstvu nečijih života.

Stub serije svakako su Sureja i Faruk i njihov brak koji nailazi na iskušenja. Ostavili su oni iza sebe mnoge razmirice, krupne i sitne svađe i razloge za razlaz ali su opet tu, zajedno, u ljubavi, u dobru i zlu.

Ipak, događaji koji će uslijediti i koji će se ticati njihovog braka staviće po ko zna koji put njihovo povjerenje na ispitu. Ponovni dolazak Džana, ovog puta u ulozi Beguminog momka, probudiće sumnje kod Faruka. Surejino uvjerenje da je Džan stvarno zaljubljen u Begum uzdrmaće saznanje da je on zaljubljen u Sureju. On skuplja njene slike, piše pjesme o njoj, o njenim očima, kosi.. Faruk nije jedini koji sumnja u Džanove namjere.

Međutim, nemaju samo Faruk i Sureja ljubavnih problema. I ostala njegova braća imaju problema sa svojim izabranicama i svako pokušava na svoj način da riješi te situacije. A da nikad nije kasno za ljubav, dokaz su Esma i Garip, koji počinju da uživaju u svojim susretima prisjećajući se dana iz prošlosti kada njihova ljubav nije bila moguća.

Euforiju njihovog tajnog odnosa ruši Rejhan koja će zapaliti kuću, a ujedno i sebe i Esmu. Kako će se odvijati situacija ostaje da vidimo u narednim epizodama..

Budite uz Televiziju Vijesti i pratite najgledaniju seriju, svakog radnog dana od 19:10h

Bonus video: