DNEVNICA: Ili kuj ili se ne mrči

„Dušicina neposrednost i laka komunikacija sa ljudima učinila je ovo snimanje duhovitim i zanimljivijim. Uprkos tome ni ona nije mogla izbjeći potresenost jednom ljudskom sudbinom, pa smo kraj snimanja dočekali, kao i obično, u suzama“ - Biljana Savićević
133 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.02.2018. 10:20h

U novoj epizodi Dnevnice Dušica Vugdelić radila je u Budvi različite poslove kako bi pomogla nekome kome je pomoć potrebna.

Budva je toga februarskog dana bila opet kišovita. Ekipa Dnevnice stigla je ranije, a Dušica Vugdelić koja je gost i radnik u ovoj epizodi, još uvijek se spremala za dan koji će posvetiti humanitarnom radu. Poslovi koji su bili pred njom mogu se podijeliti na grube muške i nježne ženske. Ali i ne moraju.

„Dušicina neposrednost i laka komunikacija sa ljudima učinila je ovo snimanje duhovitim i zanimljivijim. Uprkos tome ni ona nije mogla izbjeći potresenost jednom ljudskom sudbinom, pa smo kraj snimanja dočekali, kao i obično, u suzama“, kazala je voditeljka emisije Biljana Savićević.

Ekipa Dnevnice je u Budvu stigla na poziv mještana Pržna koji su željeli da pomognu jednu samohranu majku koja je nakon razvoda ostala bez krova nad glavom, a utočište je sa svojom maloljetnom kćerkom pronašla kod prijatelja u Pržnom.

„Nadamo se da će neko buduće vrijeme donijeti spokojnije dane za porodicu kojoj smo pomagali“, kazali su iz produkcije.

Zanimljivo je da je Dušica radila dva apsolutno muška posla, a malo se povrijedila na trećem koji je pretežno ženski.

„Prvo je radila na postavljanju i montaži podnog grijanja, zatim sa čekićem u ruci kovala gvožđe za željezne elemente koji služe za postavljanje tendi, a na kraju je u cvjećari pravila bukete, pomagala u prodaji i baš tu se ubola na trn. Izgleda joj bolje idu muški poslovi“ , kazali su iz produkcije.

Onim više ženskim poslovima na kraju je dodata i kupovina u Idea marketu, gdje je trgovano u iznosu od 250 eura, a Idea je još toliko donirala u namirnicama.

Pokrovitelj projekta "Dnevnica" su IDEA marketi.

Dnevnica sa Dušicom Vugdelić je na programu večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: